Biztos emlékeztek rá, hogy a Kovács család negyedik gyerekének születésénél volt néhány perc, amikor mi kívülállók, azt hittük nagy a baj. Bulcsú születésénél ugyanis a köldökzsinór előrecsúszott és beszorult az épp születőben lévő baba feje mellett. A baba feje sötétlila volt és azonnal szívták le a váladékot orrából, szájából, hogy levegőhöz jusson.

Amikor végre kibújt, a szülésznő egy ideig paskolta, mégsem sírt fel. Végtelennek tűnő másodpercek voltak ezek.

Amikor végre felhangzott a már ismert, rekedtes hang, akkor Magdiból, az édesanyából, és Csabából, az apából egyszerre szakadt fel a megkönnyebbült nevetés.

A LifeNetwork TV Jön a baba - Hadas Krisztával című műsor hetedik babája hetedik hó hetedikén született meg Békéscsabán, méghozzá 4200 grammal.

Azóta több mint 3 hónap telt el.

Bulcsú óriási és egészséges! Két nővére mindennap zsírosra simogatja a haját - szegény Bendegúz, az eddigi "kisbaba" most picit háttérbe szorult a lányoknál. Magdi pedig megpróbál sokfelé osztódni, hiszen míg férje dolgozik, ő van a gyerekekkel.

A két kiskamasz lány Virág és Kamilla, no meg a két és fél éves Bendegúz mellett - elhihetik! - nem könnyű az élet. A gyerekek soha sem alszanak ugyanabban az időben, és mindig van valaki, aki féltékeny a másikra, veszekszik, sír, vagy éppen üt. Magdi megpróbál úrrá lenni a káoszon, de nem mindig sikerül neki, mert még egy egyszerű bevásárlás is nem várt logisztikai bukkanókat tartogat számára. Van, hogy felkapja a vizet, ordibál kicsit, aztán újra nevet, mert ő és férje, Csaba így akarták: nagy családot álmodtak, és pontosan tudták, hogy ezzel mi jár.

És van még valami. Magdi ugyan még bálnának érzi magát és alig várja, hogy legyen egy kis ideje sportolni, de férje egyáltalán nem bántja a súlyával. Mert vannak ilyen férjek is. Mindketten tudják, hogy a nonstop 24 órás jelenlét majd lefogyasztja. A lényeg, hogy az idegeik bírják a gyűrődést.Magdi azt írja, hogy sokat aggódik rajta, hogy vajon elég-e ő nekik, kapnak-e mindig annyi figyelmet, amennyire szükségük van.

"Mindegyikőjükre igyekszem időt szakítani külön-külön is, amikor csak ő van. Mindig kérdezgetnek, hogyan bírom, és röhögve mondom, hogy jól. Nincs pedáns rend, a lakás minden helyiségében találni kisautót, popsitörlőt, egy-egy kupac ruhát. Főzni sem jut időm minden nap, de megesszük az üzemi konyháról hozatott ebédet, a lányok meg külön örülnek az anya által felturbózott félkész pizzának. :)
Nagyon szeretik egymást, és bár vannak csetepaték, de büszkék rá, hogy nagy családban nevelkednek."Ez a Jön a baba dokumentum sorozat valósága, beállított jelenetek nélkül, a várandósságról, szülésről, és a gyermekágyas időszakról. Kameránkkal ott vagyunk végig, hogy lebontsuk a hamis elvárásokat, a hazug önfényezést, és megmutassuk milyenek a nők, az anyák valójában. Mindenki más, mindenki érdekes, Magdi családja is igazán egyedi - érdemes megnézni, nekik hogyan megy a családi élet.

Jön a baba - Hadas Krisztával, Magdi premiere vasárnap 15 órakor!

És persze várunk benneteket a képernyő elé minden vasárnap 15 órakor egy újabb kismama és családja valódi történetével!

Hadas Kriszta