Két és fél hónapos már Szofi, Feri és Móni babája, akiért 2 évig küzdöttek.

Móni és Feri rengeteg lombikos beavatkozáson esett túl, mire 17 megnemszületett élet után Szofi végre megérkezett a családba.A már filmben is statisztáló picike lány éjjelente babaöbölben alszik a mamája mellett, de álomszép, igazán csajos, magazinba illő rózsaszín szobája van - minden a szépséges kicsi lány körül forog, aki viszont nagyon-nagyon sokat sír.

Tej sincs annyi, mint amennyit Szofi igényelne, pedig Móni a két fiát könnyen táplálta anyatejjel. Hát, ez most nehezen megy.

Ami állandó program otthon, az állandó könnyhullatás: a család három tagja különböző okokból sírdogál: Szofi sajnos elég nyűgös baba, akivel nagyon nehéz, a két szülő viszont azért könnyezik rendszeresen, mert képtelenek elhinni, hogy kezükben tarthatják a kislányukat, állandóan elérzékenyülnek.

Hát, most azért nem kacagástól zeng a ház - de ez az idő is el fog jönni!Móni nagyon gondos édesanya, talán ezért is viseli nehezen, hogy bármennyire is kiteszi a szívét, Szofi bizony a a kommunikációs eszközök közül egyelőre a sírást részesíti előnyben.

Nagyon nem könnyű nekik, de talán vigasztaló számukra a tudat, hogy nincsenek ezzel egyedül, sok baba viselkedik hasonlóan és sok édesanyát kerget kétségbeesésbe, hogy vajon mindent jól csinál-e, miért sír a gyerek minden erőfeszítésük ellenére is.Móni, Feri és a kis Szofi történetét vasárnap 15 órakor láthatjátok a LifeNetworkön a "Jön a baba - Hadas Krisztával" című műsorban!