A remek hangulatra emlékszem kristálytisztán, a gyönyörű szülőszobára, a nagyon kedves csapatra, akik vártak minket, és arra, hogy nagyon iparkodtunk mindehhez Székesfehérvárra, ahol egy zenész család kislányának megszületését asszisztálhattuk végig Hadas Krisztával.

Szép szülés volt.

Gyors és meghitt. A szülésznő és az orvos is mosolyogva, csak a szükséges mértékben beavatkozva segítettek Lillának világra jönni. És azóta több mint 2 hónap telt el.

Zsuzsa azt írja, hogy nagyon jól vannak.

"Ez egy földöntúli boldogság. Apát idézem: egész előző életedben azt hiszed, hogy örülsz dolgoknak. Aztán megszületik a kislányod, és rájössz, hogy még semminek sem örültél igazán.

Hát így érzünk mi is."

A kicsi Lilla csodásan fejlődik: nap mint nap valami újdonsággal rukkol elő: mosolyog, már gügyög, "beszélget" az emberrel. Az egész család érte rajong.

Zsuzsáék egyre többször tudnak kimozdulni, tervezik a nyaralást, sőt már a téli korizást is, meg azt, hogy majd húzzák magunk után szánkón a kislányukat.

"Csupa családi program, nem hiányzik az arcon pörgés az éjszakában. Jól érzem magam itthon, főleg, hogy jön a nyár, jó dolog a tavaszi baba" - mondja Zsuzsi.

Zsuzsáék esküvője már várandósan volt, a vasárnap délutáni premieren a nem mindennapi szertartásba is bepillanthatunk, és az is kiderül, hogy meddig maradt a sport Zsuzsa életének része a szülés előtt.

Sok zene, mosolygós család - a délutáni filmhez érdemes bekészíteni valami finomságot, és garantáljuk, hogy mosolyogni fognak háromnegyed órán keresztül. Na jó, egy picit talán sírni is. De Zsuzsák története igazán szívderítő - nem érdemes kihagyni!

Ismétlés vasárnap éjfélkor, hétfő reggel 8-kor és 20 órakor is. Tartsatok velünk a 2. évadban is!

Kéky Kira