Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

46 évesen, magas vérnyomás miatt császárral szülte negyedik babáját Éva

Évának 160 fölé ment a vérnyomása az utóbbi pár napban, és mivel 46 évesen a negyedik babáját várta, ezért jobbnak látták befektetni.

Éjjel aztán már némi fájás és vérzés is jelentkezett, ezért Dr. Molnár Mihály osztályvezető főorvos úgy döntött, hogy a 39 hetes babát császármetszéssel a világra segítik a tatabányai Szent Borbála Kórházban. Reggel kaptuk az értesítést, azonnal indultunk.

40 perc volt az út Tatabányáig, ahol már Évát előkészítve találtuk, a műtét perceken belül kezdődött.

Éva elég zaklatott volt, félt a császármetszéstől, mert előző három gyermekét természetes úton szülte meg.

Éva szinte egész éjjel nem tudott aludni, azt mondja, a leghosszabb idő 18 perc volt, amit szundítani sikerült. Miután beértünk a kórházba, a vagány, a tetoválásokat nagyon kedvelő édesanya (akinek a hátán egy fa alatt parkoló trabant van) a gerincébe kapott érzéstelenítést - ettől félt, de végül meglepődött, hogy mennyire nem volt vészes.

A műtőbe bekészítették az FH Biobank köldökzsinórvér-őssejtes dobozát is, hogy a megszületés után azonnal levehessék a köldökzsinórvért. Éva ébren volt a műtét alatt, melyet Dr. Pazár Dániel és csapata végzett, és rögtön megnézhette a hatalmas hanggal méltatlankodó kislányát.

Amikor a Leát felöltöztették és édesapja a karjába fogta, a nagydarab kamionsofőr könnyei bizony csorogni kezdtek - Lea pedig, aki addig sírt, azonnal elcsendesedett.

Éva most egy darabig fekvésre van fogva a gerincbe adott érzéstelenítés miatt, de a babáját már megszoptatta, és most végre ő is alhat egyet.

Gratulálunk az édesapának, akinek ez az első gyermeke. Róla és Éva különleges élettörténetéről, családjáról a szeptemberben a LifeNetwork-ön induló "Jön a baba - Hadas Krisztával" című műsorban tudhattok meg mindent.

Kövessetek minket, mert Eszter továbbra is mindenórás, ő az, akinek dátum szerint a leghamarabb kellett volna szülnie, de eddig már hárman előzték le: Éván kívül Timi és Virág (az ikrekkel) is.

Kéky Kira

2 Tovább

Megszületett Lea!

A Jön a baba - Hadas Krisztával sorozat újabb babája született meg a kameráink előtt: 3060 grammal jött a világra Emmer Éva és "Bölény" kislánya :)

10 óra 44 perckor kiemelték őt a mama hasából, minden tökéletesen zajlott.

Mindenki egészséges :)

Gratulálunk a családnak, és köszönjük szépen a tatabányai Szent Borbála Kórháznak a lehetőséget! 

Éva, az édesapa, Lea, Hadas Kriszta és Kéky Kira a szülés után fél órával :)

Délután jövünk a részletes beszámolóval, és ősszel a 10 részes "Jön a baba - Hadas Krisztával" című műsorban a LifeNetwork-ön az egyik részben Éva történetét ismehetitek meg.

0 Tovább

Éva kórházban van, császármetszés lesz nemsokára!

Éva, akit tegnap mutattunk be, kórházban van magas vérnyomás miatt. A baba jól van ugyan, de mivel Éva cukra is ingadozó és a negyedik babája lesz most 46 évesen, azt mondták, már csak gyerekkel hagyhatja el a kórházat. 

Éjfél óta már nem is ehet. 

Szerencsére a párja (aki kamionos) épp úton van hazafelé, tehát ott tud lenni a kisbabája születésekor.

Mi úton vagyunk Tatabányára, amit van hírünk, jelentkezünk!

0 Tovább

Jön a baba - Hadas Krisztával

blogavatar

10 édesanya, 11 gyermek - Jön a baba Hadas Krisztával! A LifeNetwork csatornán 2. évadát kezdi az a 10 részes sorozat, mely igazi családi mozi lesz: nem idealizált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak. Tavasszal láthatóak majd az új részek, addig itt a postr-en bepillanthattok a forgatás kulisszái mögé és élőben izgulhatjátok végig a szüléseket. Tartsatok velünk!

Utolsó kommentek