Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az első nézőink rendesen meghatódtak :)

Merthogy vannak, akik már most látták a Jön a baba - Hadas Krisztával sorozat egy-egy részét, mégpedig a főszereplők.

Szomolányi Timi, Szilágyi Virág és Emmer Éva benn járt a LifeNetworknél és - nem túlzok! - teljes odaadással nézték a róluk szóló filmet.

Sírtak, nevettek, újra sírtak... 

Pár nap múlva, szeptember 21-én, 15 órakor premier, és akkor végre kiderül Nektek is, hogyan jönnek a babák Hadas Krisztával! :)

Most viszont a vágás mellett a 10. szülésünkre is készülünk, és egyre bizonyosabban közeledig a perc...

Természetesen arról is élőben közvetítünk majd itt! Tartsatok velünk!

0 Tovább

Már vágjuk a filmeket! :)

Bár még 2 szülés hátravan, de már elkezdtük vágni a LifeNetwork csatornán szeptember 20-án induló "Jön a baba - Hadas Krisztával" című sorozat epizódjait, és az első készen is van :))

Azt kell mondjuk, hogy az első teszten átmentünk: egy többgyermekes, vágó édesanya elsírta magát a szülésen a meghatottságtól - reméljük, hogy Nektek is tetszeni fog Szomolányi Timi története.

Nemsokára beszámolunk itt néhány édesanya babás hétköznapjairól is, és persze a két szülésről, ami még ránk és a mamákra vár - maradjatok velünk! 

Moór Péter vágó és Hadas Krisztina

0 Tovább

Jön a baba - Hadas Krisztával

blogavatar

10 édesanya, 11 gyermek - Jön a baba Hadas Krisztával! A LifeNetwork csatornán 2. évadát kezdi az a 10 részes sorozat, mely igazi családi mozi lesz: nem idealizált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak. Tavasszal láthatóak majd az új részek, addig itt a postr-en bepillanthattok a forgatás kulisszái mögé és élőben izgulhatjátok végig a szüléseket. Tartsatok velünk!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek