Váradi-Varga Krisztinára és családjára nagyon illik a mondás, hogy "sok jó ember kis helyen is elfér". Ők hatan elférnek egy 52 négyzetméteres lakásban, igen, hat különleges ember osztozik egymás szeretetén. Vagy hát persze néha cívódásán, hisztizésén, nyűgén-baján, mert hát ilyen egy négygyermekes család.Krisztina 3 nagyobbik gyermeke "UFO-gyerek", így becézi őket, utalva ezzel arra, hogy ők különlegesek. Peti Asperger-szindrómás (nagyon okos gyerek!), Eszter hiperaktív (szerintünk csupán cserfes), a 2 éves Milánnál pedig épp most állapítottak meg elmaradást, fejlesztésre jár majd. Krisztina blogot is vezet arról, hogy miként élik hétköznapjaikat, hogyan bírják a gyűrődést.

Ide született meg Balázs, az ő "várásának", hosszúra sikeredett születésének és első heteinek történetét (meg persze a családét!) követhetitek nyomon ebben a részben.

Krisztina, Laci, Peti, Eszter, Milán és a kis Balázs történetét vasárnap 15 órakor láthatjátok a LifeNetworkön a "Jön a baba - Hadas Krisztával" című műsorban!