Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két életet is megmentettek 5 hét alatt - Jön Betti, Zsombor, Antal története!

Talán az egyik legmozgalmasabb "Jön a baba" részt forgattunk Bettiéknél, pedig higgyék el, nem számítottunk semmi extrára. Ahogy ők sem.

Azt tudtuk, amikor Bettit kiválasztottuk a majdnem 200 jelentkező anyuka közül, hogy a férje vesebeteg és dialízisre jár - ez közrejátszott abban, hogy bekerültek a "csapatba", hiszen nagyon fontosnak tartottuk, hogy olyan élethelyzeteket is megmutassunk, ahol a szülőknek valamiért nehezebb az élete.

Ám a vesetranszplantáció a szülés előtt 2 héttel, és a kis Zsombor életmentő műtétje drámai és mellbevágó volt!

Szóval ismerjétek meg vasárnap 3-kor ezt a családot, melynek utóbbi heteiről Betti így mesél:

"Az életmentő műtét után Zsombor rohamtempóval szedte vissza a súlyát. Jelenleg 66 cm és 7480 gramm.
Csenge lányom sokat segít nekem, mindenben számíthatok rá. A beszélgetések és feladatok, na és persze a szeretet teljesen kiszűrte a féltékenységet. Nálunk ez ismeretlen fogalom. Okos és ügyes lányom van, akit végtelenül szeretek.
És ebben az idillben a legjobb, hogy a párom tökéletes egészséges.

A gyógyszereit folyamatosan csökkentik a jó eredményei alapján. Sőt van olyan gyógyszer, amit el is hagyhatott és persze van olyan, amit élete végéig szednie kell. Az élet legnagyobb ajándéka ez a veseműtét, és sohasem lehetünk elég hálásak annak a hölgynek, akitől megkaphattuk a vesét.
November elsején neki is gyújtunk egy gyertyát!"

November 2-án 15 órakor pedig várunk mindenkit a képernyő elé a LifeNetwork csatornán a "Jön a baba - Hadas Krisztával" sorozat új epizódjával, Bettiék történetével!

1 Tovább

Sikeres volt a transzplantáció!

Bernadettet megnyugtatták az orvosok, a veseátültetés sikerrel járt, a beültetet vese (melyet a meglévő két, nem működő mellé tettek be) tökéletesen végzi a dolgát! :)

Bernadett még nem tudott beszélni a férjével, de amint tud, 8. hónapos várandósan bemegy hozzá - mi pedig a tervek szerint elkísérjük!

1 Tovább

Váratlan fordulat, műtőben az édesapa - mi lesz így a kismamával?

Senki nem számított erre a telefonhívásra, amely Hadas Krisztához érkezett: az egyik kismamánk, Bernadett szólt, hogy a férjének, aki vesebeteg, váratlanul megfelelő vesét találtak és szervriadó van: ma éjjel beültetik neki az új vesét!

Ez egyszerre hatalmas öröm és hatalmas teher is: Bernadettnek egy hónapja van szülésig, és ez az utolsó hónap anélkül fog telni, hogy a férje segíteni tudjon neki, hiszen a párja egy komoly, többórás veseátültetéses műtét után fog lábadozni.

Kriszta még épp be tudott rohanni forgatni a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, ahol Antalt dializálják (köszönjük a kórház és a dialízisközpont segítségét!), a férj könnyek között búcsúzott el a feleségétől, mert azon izgul, hogy a párja nehogy korábban megszüljön az izgalom miatt.

Bernadettnek és Antalnak már van egy óvodás kislánya, Csenge - a fejleményekről, a műtét sikeréről és a várandósság utolsó heteiről még beszámolunk Nektek!

Tartsatok velünk és ősszel a "Jön a baba - Hadas Krisztával" sorozattal a LifeNetwork-ön!

0 Tovább

Jön a baba - Hadas Krisztával

blogavatar

10 édesanya, 11 gyermek - Jön a baba Hadas Krisztával! A LifeNetwork csatornán 2. évadát kezdi az a 10 részes sorozat, mely igazi családi mozi lesz: nem idealizált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak. Tavasszal láthatóak majd az új részek, addig itt a postr-en bepillanthattok a forgatás kulisszái mögé és élőben izgulhatjátok végig a szüléseket. Tartsatok velünk!

Utolsó kommentek