Talán az egyik legmozgalmasabb "Jön a baba" részt forgattunk Bettiéknél, pedig higgyék el, nem számítottunk semmi extrára. Ahogy ők sem.

Azt tudtuk, amikor Bettit kiválasztottuk a majdnem 200 jelentkező anyuka közül, hogy a férje vesebeteg és dialízisre jár - ez közrejátszott abban, hogy bekerültek a "csapatba", hiszen nagyon fontosnak tartottuk, hogy olyan élethelyzeteket is megmutassunk, ahol a szülőknek valamiért nehezebb az élete.

Ám a vesetranszplantáció a szülés előtt 2 héttel, és a kis Zsombor életmentő műtétje drámai és mellbevágó volt!

Szóval ismerjétek meg vasárnap 3-kor ezt a családot, melynek utóbbi heteiről Betti így mesél:

"Az életmentő műtét után Zsombor rohamtempóval szedte vissza a súlyát. Jelenleg 66 cm és 7480 gramm.
Csenge lányom sokat segít nekem, mindenben számíthatok rá. A beszélgetések és feladatok, na és persze a szeretet teljesen kiszűrte a féltékenységet. Nálunk ez ismeretlen fogalom. Okos és ügyes lányom van, akit végtelenül szeretek.
És ebben az idillben a legjobb, hogy a párom tökéletes egészséges.

A gyógyszereit folyamatosan csökkentik a jó eredményei alapján. Sőt van olyan gyógyszer, amit el is hagyhatott és persze van olyan, amit élete végéig szednie kell. Az élet legnagyobb ajándéka ez a veseműtét, és sohasem lehetünk elég hálásak annak a hölgynek, akitől megkaphattuk a vesét.
November elsején neki is gyújtunk egy gyertyát!"

November 2-án 15 órakor pedig várunk mindenkit a képernyő elé a LifeNetwork csatornán a "Jön a baba - Hadas Krisztával" sorozat új epizódjával, Bettiék történetével!