Tavaly tavasszal meghirdettük, egész nyáron, és még ősszel is forgattuk a Jön a baba 1. évadát. A nézők pedig LifeNetwork csatornán hónapok óta figyelemmel kísérhetik tízrészes dokumentumsorozatunkat, amiben minden és mindenki igazi, hiszen ebben a sorozatban nincsenek beállított jelenetek.

Nálunk valódi érzelmek vannak: szorongás és felszabadultság, bánat és határtalan boldogság - épp úgy, mint az életben. Szerintünk ugyanis a valóság a legérdekesebb. A Jön a baba Hadas Krisztával első évadja 10 várandós nő életét dokumentálta.

11 baba született négy hónap alatt. Ott voltunk a várandósság utolsó hónapjaiban-heteiben, a vajúdás minden percében, a nézők velünk együtt élték meg a születés csodáját és a gyermekágyas időszakot is.

Jöttek a babák Hadas Krisztával - négy hónap alatt tizenegy!

Műsorunkban a nők, anyák, nem idealizáltak, nem celebek. Fiatalok és idősebbek, kis- vagy nagycsaládban élők. Ők olyanok, mint bárki más, mégis különlegesek és főképp nagyon őszinték.

Az első évad filmjei elérhetők online itt!

Az első évadban született babák szépen fejlődnek, a sorozatban szereplő anyák pedig egy összetartó női közösséget alkottak Facebookon: naponta megbeszélik egymással élményeiket, boldogságukat, vagy épp szorongásaikat.

Ilyen volt a szülés utáni baba-mama találkozónk :)

A teljes sorozat első évadját 741 ezer ember látta! A sorozat a teljes lakosságot tekintve megháromszorozta, a 18-29 éves nők körében megötszörözte a műsorsáv átlag nézettségét.

Büszkék vagyunk erre!

A sikerre való tekintettel belevágtunk a második évadba is! Kameránk már forog, néhány kiválasztott családot már követünk. Őket itt, a Postren is megismerhetitek, bemutatunk majd sorra mindenkit.

Tavasszal pedig újabb epizódokkal várunk Titeket ismét a LifeNetwork csatornán!

A 2. évadot tehát megnyitják a műsor készítői:

Hadas Kriszta és Kéky Kira