Szomolányi Timi évek óta egyedülálló anyaként  nevelte kislányát Csengét. Azt mondja: sokszor enyhén szólva nem volt móka-kacagás az élete.
   

Aztán sok év múltán megismerkedett Gyurival, aki bizony nős volt. Már van két felnőtt fia, sőt unokái is.

Az édesapa 56 éves, Timi pedig 41 múlt. 21 kiló leadása után teherbe esett. Gyurinak pedig döntenie kellett. Mindketten tudták, és vállalják a felelősséget, hogy nagy fájdalmat okoztak egy másik asszonynak.

Nem tudnak és akarnak megfelelni minden elvárásnak, hogy hány évesen, milyen élethelyzetben "illik" gyereket vállalni. Tudják, hogy egymás nélkül nem tudnak élni. Ráadásul Timi előző férjével nem szépen váltak, a kislányért Csengéért is pereskednek.

Szóval most minden nagyon bonyolult, és a babavárás alatt többféle konfliktussal is küzdenek.

Timi várandóssága nem egyszerű: többféle problémára is szed gyógyszert, állandóan vérvételre jár, illetve rendszeresen kell injekcióznia magát, mégsem érzi tehernek a pocakját, pedig már nagyon közel jár a szüléshez.

Pár napja bekísértük őket  az Uzsoki kórházba (ahol választott orvosánál fog szülni), mert vérzést tapasztalt. Ám a vizsgálat és a CTG szerint sincs semmi baj, egy normálisnak mondható tágulásos vérzés ijesztette meg a párt. Csengére addig Timi barátnője vigyázott, és Csenge sírva kérte a kistesót, hogy akkor most már bújjon ki!

Végül mégsem lett szülés, a vizsgálatok után hazaengedtek minket.

Június 23-ra van kiírva, de nem bánná, ha hamarabb megszületne kislánya, Katica :)

Nemsokára a szülőszobából jelentkezünk Timivel!