Fotón jelentette be a családi eseményt baráti körének a csobánkai házaspár.

De ennél is nagyobb meglepetést okoztak, amikor a szülőknek adták tudtul, hogy unokájuk, mitöbb rögtön unokáik lesznek!

Íme erről a videó, mely egészen biztosan a családi legendárium része lesz:

A 26 éves Szilágyi Virágnak és férjének rögtön összejött, amire mások éveket várnak: amikor eldöntötték, hogy elérkezett az idő a gyermekvállalásra, akkor az első éles próbálkozásból megfogantak a babák.

Persze az a bizonyos csík is cseles volt, mivel nem kettő vonal volt rajta, Virág kidobta. Ám valamiért fél nap múlva úgy érezte, hogy rá kell néznie még egyszer. És igen, csodák csodájára ott volt a halvány második csík is :)

Amikor aztán meglátogatták a nőgyógyászt, az ilyen helyzetben megszokott izgatottsággal figyelték az ultrahangot, ahol látszódott szépen a petezsák és a kis vibráló szívecske is. A doktor úr furcsa dolgokat kérdezett, például, hogy Virág szedett-e valamit a teherbeesés alatt... A nemleges válasz után aggódva kérdezett vissza a kismama, hogy valami baj van? Mire a doki: nincs semmi baj, mindene a helyén van, és nézze csak, a másikkal is minden rendben. Ekkor elfordította az ultrahang fejét és mutatta a másik petezsákot.

Virág sokkot kapott, folytak a könnyei. Megijedt. Mi lesz egyszerre két gyerekkel? Még eggyel se igen tudják, mit kell kezdeni, hát még kettővel.

De aztán a férje megnyugtatta, hogy így legalább egyszerre túl lesznek két gyerekválalláson is :)

Az ikerfiúk számára elvileg július 30-án telik le a 40. hét, de hát ikreknél sosem tudni mikor szeretnének elindulni a nagyvilág felé. Ráadásul nemrég egy kellemetlenkedő derékfájás miatt Virág bement a kórházba, erre benntartották őket.

És amikor már épp úgy volt, hogy hazamehetnek, akkor az UH szerint normálisnál kevesebb volt a magzatvíz - tehát Virág és a kispasik maradnak a szülésig. A biztonság kedvéért, hogy koraszülés esetén se legyenek komlikációk,  tüdőérlelő injekciót is kapott a kismama.

Szerencsére a köldökzsinórvér-levételhez szükséges szettet már 3 hete átvették, így tulajdonképpen készen állnak a babák fogadására.

Virág a SOTE-n fog szülni, és úgy tűnik, hogy császárral jönnek világra. Az ikrek miatt kiszámíthatatlan, hogy mikor - a Postr-en élőben követhetitek majd az eseményeket, tartsatok velünk!