Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

56 éves apa, 41 éves anya, kistesó egy előző kapcsolatból - Szomolányi Timi története

Szomolányi Timi évek óta egyedülálló anyaként  nevelte kislányát Csengét. Azt mondja: sokszor enyhén szólva nem volt móka-kacagás az élete.
   

Aztán sok év múltán megismerkedett Gyurival, aki bizony nős volt. Már van két felnőtt fia, sőt unokái is.

Az édesapa 56 éves, Timi pedig 41 múlt. 21 kiló leadása után teherbe esett. Gyurinak pedig döntenie kellett. Mindketten tudták, és vállalják a felelősséget, hogy nagy fájdalmat okoztak egy másik asszonynak.

Nem tudnak és akarnak megfelelni minden elvárásnak, hogy hány évesen, milyen élethelyzetben "illik" gyereket vállalni. Tudják, hogy egymás nélkül nem tudnak élni. Ráadásul Timi előző férjével nem szépen váltak, a kislányért Csengéért is pereskednek.

Szóval most minden nagyon bonyolult, és a babavárás alatt többféle konfliktussal is küzdenek.

Timi várandóssága nem egyszerű: többféle problémára is szed gyógyszert, állandóan vérvételre jár, illetve rendszeresen kell injekcióznia magát, mégsem érzi tehernek a pocakját, pedig már nagyon közel jár a szüléshez.

Pár napja bekísértük őket  az Uzsoki kórházba (ahol választott orvosánál fog szülni), mert vérzést tapasztalt. Ám a vizsgálat és a CTG szerint sincs semmi baj, egy normálisnak mondható tágulásos vérzés ijesztette meg a párt. Csengére addig Timi barátnője vigyázott, és Csenge sírva kérte a kistesót, hogy akkor most már bújjon ki!

Végül mégsem lett szülés, a vizsgálatok után hazaengedtek minket.

Június 23-ra van kiírva, de nem bánná, ha hamarabb megszületne kislánya, Katica :)

Nemsokára a szülőszobából jelentkezünk Timivel!

0 Tovább

10 édesanya, 11 gyermek - Jön a baba Hadas Krisztával!

Hadas Kriszta vagyok, a LifeNetwork csatorna megbízásából Kéky Kirával most forgatjuk 10 részes dokumentum sorozatunkat. Igazi családi mozi lesz!

Nem idealizált, elképzelt, kitalált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak.

- Húszévesen nem terveztük, de rögtön ikrek jöttek! Túl vagyunk a sokkon, hurrá, hurrá! De most mi lesz??

- Vártunk rá 11 éve. Végül sok megpróbáltatás után a mi babánk petesejt donációval fogant. Végre megérkezik a mi gyerekünk!

- A negyedik gyerek a harmadik apától, és így vagyunk boldogok!

- Az első baba! Úristen, most tényleg megváltozik minden? Nincs több buli, szórakozás, csak a felelősség?

- Azt mondták, nem vagyunk normálisak, de mi bevállaltuk a negyedik közös gyereket is!

- Összeházasodtunk, elváltunk, újra összejöttünk, és megint gyereket várunk. Együtt vagyunk!

Nagyon bonyolultan, és nagyon egyszerűen, ilyenek vagyunk mi anyák! Nincs idealizált helyzet, idealizált család, csak mi vagyunk egymásnak. Tüntessük el együtt az üres női sablonokat, hogy milyennek kell lenni, mi az elvárt, elfogadott.

Kameránkkal ott vagyunk a babavárás utolsó heteiben, a szülésnél és a gyermekágyas hetek kialvatlan időszakában is.

Jön a baba Hadas Krisztával a LifeNetvork TV-n, és itt!
Tartsatok velünk szeptember 21-től minden vasárnap 15 órakor a LifeNetworkön!

0 Tovább
5678910
»

Jön a baba - Hadas Krisztával

blogavatar

10 édesanya, 11 gyermek - Jön a baba Hadas Krisztával! A LifeNetwork csatornán 2. évadát kezdi az a 10 részes sorozat, mely igazi családi mozi lesz: nem idealizált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak. Tavasszal láthatóak majd az új részek, addig itt a postr-en bepillanthattok a forgatás kulisszái mögé és élőben izgulhatjátok végig a szüléseket. Tartsatok velünk!

Utolsó kommentek