Nóri férj, társ nélkül, de azért támogató közegben él a kisbabájával, akit 23 évesen vállalt.

Boldog.

Talán ez az, amit a legtöbbször látni rajta, ami sugárzik a képekről, videókról, melyeken megörökítik Lara, a 4 kiló felett, egészségesen születő kislány első heteit.

PREMIER! JÖN A BABA - HADAS KRISZTÁVAL VASÁRNAP 15 ÓRAKOR A LIFENETWORK CSATORNÁN!

A szülés hosszú és fárasztó volt, ám biztosan erőt adott Nórinak, hogy mellette volt végig édesanyja és nagynénje is, no meg a szülésznő, az orvos és persze mi ketten: Hadas Kriszta és én. Amolyan női segítő közeg jött létre: ha már fizikailag nem voltunk képesek segíteni, legalább a jelenlétünkkel támogattuk a szülő fiatal anyát.

De térjünk vissza a jelenbe: Lara olyan jó baba, hogy az szinte már képtelenségnek tűnik. Gyönyörűen fejlődik, jól szopizik, nagyokat alszik és keveset sír. Édesapja rendszeresen látogatja, természetesen az apuka szülei, Lara apai nagyszülei is látták a picit.

Nóri közben a szakdolgozatát is írja, és örül, hogy népes család veszi körül, kap segítséget hol innen, hol onnan, nemrég még a bátyja és annak barátnője is hazajött Angliából egy kis babázásra. Amennyire tehát kétségesnek és nehéznek tűnt számunkra (lehet, hogy tényleg csak számunkra!) Nóri helyzete a történet elején, annyira meglepően sikerült belőle kihoznuk a maximumot. Tényleg.

És hogy mennyire igazunk volt, amikor mindannyian úgy gondoltuk, hogy Nóri története erőt adhat másoknak, íme egy visszajelzés: egy lány, aki Nóri történetét innen a postr-ről ismerte meg, az élet mellett döntött. Párja a nem tervezett gyermek elvetetését erőltette, ám a fiatal lány úgy döntött, hogy inkább a babát választja, mert látta: igen, így is minden rendben lehet, és hogy nem áll meg az élet attól, hogy a kisbaba apukája és anyukája nem élnek egy párként.

Igen, így is lehet szép a világ!

Hadas Krisztával azt kívánjuk nekik, hogy ezután is ilyen rendben menjen minden!

A Jön a baba - Hadas Krisztával sorozat utolsó részét, Nóri és Lara történetét, azt, hogy mi az a bábakoktél és segített-e neki, és a szülés krónikáját, sőt azt is, hogy milyen különleges, élereszóló ajándékot kapott a kis Lara a családjától, szóval mindezt vasárnap 15 órakor láthatjátok a LifeNetworkön a "Jön a baba - Hadas Krisztával" című műsorban!

Tartsatok velünk!

Kéky Kira